Story

We love soda!

We love its bubbles. Want: zonder prik, geen soda. Wij vinden dat de friscategorie haar prik een beetje heeft verloren. We willen daarom terug naar het product. Naar het verhaal. Soda heeft een rijke traditie. Wie zoekt, kan nog steeds bijzondere producten en merken vinden. Wij willen bewijzen dat soda niet saai hoeft te zijn. En dat het aanbieden van bijzondere en lekkere frisdranken niet moeilijk is. Sir Joe laat soda weer bruisen.

STORY

Het is niet voor het eerst dat Sir Joe iets laat bruisen. “Sir Joe” is namelijk een eerbetoon aan de uitvinder van koolzuurhoudend water: Joseph Priestley (1733-1804). Joe kon alles. Hij was filosoof, avonturier, historicus, dominee, scheikundige, pedagoog en bovenal: pionier. Een wetenschapper van het kaliber James Watt en Benjamin Franklin – beiden overigens vrienden van Joe. Hij was daarnaast een controversieel figuur; een challenger van de gevestigde orde. Hoewel Joe al een tijdje niet meer onder ons is, leeft zijn prikkelende en avontuurlijke geest nog altijd door in ons DNA.

Dat DNA leeft in ons voort. Ons doel? Om heel Nederland kennis te laten maken met deze bijzondere drankjes. Van biologische sappen gemaakt van overtollig vers fruit tot kombucha gebrouwen door chefs en premium mixers van een Nederlandse tweeling. De koolzuur die Joe toen aan soda heeft toegevoegd voelen we nu nog steeds bubbelen.

THE JOE'S

 

JASPER

Jasper is onze oprichter en eindbaas. Wanneer hij zich niet druk maakt over deadlines, stakeholders & de hoeveelheid bubbels in zijn soda, bouwt hij piratenboten met zijn drie kids. Hij is altijd in voor weddenschappen, maar dan vooral de weddenschappen die hij niet kan verliezen (Max is dan ook een populair slachtoffer). Hij is verslaafd aan cashewnoten en drankjes met gember. Wanneer hij diep nadenkt, krijgt hij een frons op zijn gezicht, een hand op zijn kin, begint onverstaanbaar te mompelen en schrijft onleesbare dingen op een whiteboard... wanneer hij wel te verstaan is, is een van de meesterbreinen achter Sir Joe's strategische plannen.

DANNY

Wil jij lekker cocktailtje drinken en lekker vleesje van de BBQ eten -  lekker in de tuin? Dan ben je bij Danny aan het juiste adres. Een échte levensgenieter, zijn stopwoord is "lekker" en hij heeft altijd een big smile op zijn gezicht. Veel te vinden in het zuiden van het land waar hij als Brand Ambassador alle mooie horeca in Gelderland, Brabant en Limburg voorziet van overheerlijke frisjes. Je kan ‘m altijd porren voor een potje Monopoly of voetbal. Pas wel op.. zijn fanatisme kan soms doorslaan. Zorg dan dat je hem afleidt door zijn hondje Saké of zijn collectie miniatuurflesjes drank tevoorschijn te toveren. Dan heb je binnen no-time zijn big smile weer terug!

BOBBIANNE

Bobbianne is onze marketing Guru bij Sir Joe. Pindakaas eet ze het liefst met een lepel en ze begint vaak iets over 9 al over de lunch. Ze houdt ontzettend van sporten, maar vindt het verschrikkelijk als iemand haar om een pen vraagt (nee, heeft ze niet, ze is geen secretaresse). Ze weet van elke Ajax-speler voor hoeveel hij verkocht is en haar bureau is echt altijd een rommel. Rommel die wel zorgt voor inspiratie, want de mooiste Sir Joe POS die je in de markt tegenkomt, is waarschijnlijk door haar bedacht.

MARK

Het lukt Mark bíjna om Lidl koffie van Douwe Egberts te onderscheiden, maar in Supply Chain en Operations is hij een held. Hij is verantwoordelijk voor alle logistieke uitdagingen bij Sir Joe, en voor de lunch op dinsdagen. Hij heeft een hekel aan Celine Dion, speelt gitaar en eet 2x zo veel als de gemiddelde Sir Joe'er (wel allemaal vegetarisch natuurlijk). Hij woont met drie kids in Nijmegen en is ruim 2 meter lang (vandaar het vele eten ook, vooruit dan). .

ELIJAH

Elijah is onze micro-insta-influencer, en ohja, ook nog fulltime Brand Ambassador in Amsterdam. Drankjes verkoopt hij dan ook het liefste door te flirten met het barpersoneel. Hij wil graag een motormuis zijn, maar heeft helaas geen motor (*kleine jaloerse blik naar Maud*). Als je opzoek bent naar Elijah, is de kans groot dat je hem of op een festival of in een reclamecampagne tegenkomt..

SOFIE 

Zoek je Sofie? Bij windstil, is ze waarschijnlijk soda's aan het verkopen in Rotterdam, maar bij het eerste kleine zuchtje wind kun je haar op het water vinden. Het is dan ook haar grote droom om ooit nog een keer de wereld rond te zeilen. Ze heeft een guilty pleasure voor bitterballen, bananenbrood (maar niet tegelijkertijd) en honden. Ze is in het weekend net zo vaak in horeca zaken te vinden als doordeweeks, maar drinkt dan natuurlijk alleen maar frisdrank (kiddin' natuurlijk hè..). Sofie pakt kansen met beide handen aan, heeft ontzettend veel energie, maar wil niemand van haar collega's vertellen waar ze een tatoeage heeft..