Story

We love soda!

We love its bubbles. Want: zonder prik, geen soda. Wij vinden dat de friscategorie haar prik een beetje heeft verloren. We willen daarom terug naar het product. Naar het verhaal. Soda heeft een rijke traditie. Wie zoekt, kan nog steeds bijzondere producten en merken vinden. Wij willen bewijzen dat soda niet saai hoeft te zijn. En dat het aanbieden van bijzondere en lekkere frisdranken niet moeilijk is. Sir Joe laat soda weer bruisen!

Het is niet voor het eerst dat Sir Joe iets laat bruisen. “Sir Joe” is namelijk een eerbetoon aan de uitvinder van koolzuurhoudend water: Joseph Priestley (1733-1804). Joe kon alles. Hij was filosoof, avonturier, historicus, dominee, scheikundige, pedagoog en bovenal: pionier. Een wetenschapper van het kaliber James Watt en Benjamin Franklin – beiden overigens vrienden van Joe. Hij was daarnaast een controversieel figuur; een challenger van de gevestigde orde. Hoewel Joe al een tijdje niet meer onder ons is, leeft zijn prikkelende en avontuurlijke geest nog altijd door in ons DNA.

Dat DNA voert ons de wereld over op zoek naar bijzondere merken die we aan onze familie kunnen toevoegen. Van Britse tonics tot New York kola en Australische ginger beers. En we blijven doorzoeken! De koolzuur die Joe toen aan soda heeft toegevoegd voelen we nu nog steeds bubbelen.