Geplaatst op

Butcha assortimentswijzigingen

Ons nieuwe Butcha assortiment

Butcha Kombucha heeft een aantal assortimentswijzigingen doorgevoerd en zal vanaf het nieuwe jaar (week 6) bestaan uit 2 suikervrije varianten:

1. RASPBERRY ROSE (voorheen: Raspberry & Magnolia)

Gebrouwen met zoet rood fruit, de volwassen smaak van rozenwater en zwarte thee.

2. GINGER LEMONGRASS (voorheen: Ginger Lime Leaf)

Gebrouwen met gembersap, aromatische citroengras, frisse pittge peper en groene thee.

Sanering Hop & Grapefruit en Blood Orange & Bergamot

De smaken Hop & Grapefruit en Blood Orange & Bergamot zullen worden gesaneerd. We zullen dit product tot week 6 uitleveren aan de groothandel.

 

Overzicht nieuw assortiment en sanering oude smaken

Nieuwe smaken:

  • Raspberry& Magnolia 12X25cl als vervanger voor RaspberryRose 12X25cl
  • Ginger& Lime Leaf12X25cl als vervanger voor Ginger Lemongrass 12X25cl

Sanering:

  • Raspberry& Magnolia fles 12X27,5cl
  • Ginger& Lime Leaffles 12X27,5cl
  • Blood Orange & Bergamot blik 12X25cl
  • Blood Orange & Bergamot fles 12X27,5cl
  • Hop & Grapefruit blik 12X25cl
  • Hop & Grapefruit fles12X27,5cl

Suikervrij

Butcha wordt suikervrij! Genieten van een drankje stond lang synoniem aan frisdrank met te veel suiker, of alcoholische dranken. Wij geloven dat deze manier van drinken zijn beste tijd heeft gehad en drastisch moet veranderen. Wij geloven dat gasten graag bewustere keuzes willen maken, maar dat het aanbod van lekkere & gezondere dranken daar sterk in achter blijft.

Toegankelijkere smaken

De missie van Butcha is om Kombucha toegankelijker te maken voor een groter publiek! Dat gasten niet, zoals nu, na de eerste slok, door de ietwat ‘heftige smaak’ afhaken. Met Butcha willen wij ervoor zorgen dat gasten een perfecte eerste kennismaking met Kombucha hebben. Onze  nieuwe smaken zijn naast suikervrij ook toegankelijker en minder heftig van smaak dan de oude range.

Blikverpakking (25cl)

Wij hebben besloten om onze verpakkingsmethode te standaardiseren. Daarom zal Butcha voortaan alleen maar in blik verkrijgbaar zijn. Door deze verandering hoeven wij aanzienlijk minder afval te genereren, aangezien wij eerst ‘one-way bottles’ gebruikten naast onze blik-variant.

Biologisch

Ons product is niet meer biologisch. Er zitten bepaalde eisen aan producten om zich biologisch te mogen noemen, o.a. die van gebruikte aroma's. Op dit moment voldoet Butcha daar niet aan. Voor in de toekomst wordt de optie voor biologische keurmerk wel verkend.

Overname Vrumona

Vrumona is vanaf heden de eigenaar van het Kombucha-merk ‘’Butcha’’, nadat we al een paar jaar exclusief distributeur waren onder ons innovatie-label Sir Joe. In deze samenwerking is Butcha Kombucha al uitgegroeid tot het grootste kombucha-merk in de Horeca. Vrumona neemt het merk over van de grondleggers van Butcha; Siewerd Nicolai, Jiri Brandt & Samuel Levie. Vrumona ziet Kombucha als een belangrijke categorie voor de toekomst en met Butcha onderscheiden we ons met een smaakvolle premium frisdrank met gebrouwen complexiteit en diepgang.

Introductieweek Raspberry Rose & Ginger Lemongrass

Ben je aanwezig op de Horecaca (8 t/m 11 januari)? Kom dan vooral langs bij de Sir Joe stand (07.426, Hal 7). Daar zullen de nieuwe smaken;  Raspberry Rose en Ginger Lemongrass voor het eerst te proeven zijn! Vanaf week 6 zullen de oude smaken Hop & Grapefruit en Blood Orange Bergamot uitstromen en zijn de nieuwe smaken; Raspberry Rose en Ginger Lemongrass beschikbaar bij jouw groothandel.

Vragen? Neem dan contact op met jouw horecavertegenwoordiger van Vrumona.