Posted on

Tenzing Natural Energy

We kunnen trots onze samenwerking aankondigen met Tenzing Natural Energy. We staan te stuiteren om samen met hen aan de slag te gaan (kan ook liggen aan de hoeveelheid Tenzing die we uit enthousiasme naar binnen hebben gewerkt).

Tenzing is een gezonde en energieke drank gemaakt van plantaardige ingrediënten. Het drankje is geïnspireerd door Sherpa Tenzing Norgay- een van de eerste twee mannen die Mount Everest beklommen. Toen de bedenkers van Tenzing hoorden over de natuurlijke, energieke brouwsels die Sherpa’s gebruiken bij expedities op grote hoogte, reisden ze naar de familie van Sherpa Tenzing om meer te weten te komen. Op hun zoektocht om ‘s werelds krachtigste planten te vinden, moesten de bedenkers van het heerlijke drankje niet al­leen bergen verzetten, maar ze ook letterlijk beklimmen. Verder lezen Tenzing Natural Energy

Posted on

Caleb’s Kola lokt ondernemers uit de tent om iets nieuws te doen.

Of je nu paddenstoelenburgers wil eten die gemaakt zijn op koffiedik, een cappuccino wil drinken met je buurmans hoofd erop of lekker met je gerechten wil tinderen. Het kan! Er poppen tientallen nieuwe horeca initiatieven per week op, de een nog innovatiever dan de ander. We willen klanten blijven verbazen en de ervaring staat voorop. Maar waarom blijven we dan zo traditioneel binnen cola? Waarom blijven we experimenteren, maar is de cola markt zo voorspelbaar?

 

Verder lezen Caleb’s Kola lokt ondernemers uit de tent om iets nieuws te doen.