Posted on

StrangeLove

‘The drink drink drinkers drink.’

StrangeLove_founders_Stafford Fox en James Bruce

In juni 2012 verkochten Stafford Fox en James Bruce hun eerste doosje biologische Ginger beer aan een klein, plaatselijk café in Leichhardt in Australië. Hun missie was om de biologische frisdrankcategorie nieuw leven in te blazen met een aantrekkelijke, volwassen frisdranken met diverse en spannende smaakprofielen. Zeven jaar later zijn de premium mixers van StrangeLove doorgedrongen tot high-end cocktailbars en tophotels in het hele land.

Hun assortiment premiummixers – gemaakt met behulp van ’s werelds beste botanische extracten – is samengesteld door toonaangevende barmannen om het beste uit je premium sterke drank te halen. En sinds mei dit jaar ook in Nederland te verkrijgen. Enkele weken geleden waren founders Stafford en James in Nederland om een cocktail masterclass te geven aan enkele van de heroes uit de Nederlandse cocktailwereld!

Het leek ons dus hoog tijd de drankjes van StrangLove eens aan je voor te stellen.

StrangeLove Drink

TONIC NO 8 Een premium tonic gemaakt met het beste Australische bronwater, bittere sinaasappelschil, citroen, jeneverbes en Guatemalteekse cinchona (tip: heerlijk galgje-woord). Speciaal gemaakt om keer op keer makkelijk de perfecte gin tonic te maken.

DIRTY TONIC Dirty is as dirty does. Rauwe, wild bewerkte cinchona geeft deze tonic een rode, aardse tint en resulteert in een unieke, complexe bitterheid die anders is dan elke andere tonic. Afgewerkt met tonen van zeezout, rozemarijn, citroen en sinaasappelschil kan deze tonic het beste worden gecombineerd met citrus- of kruidachtige gins.

HOT GINGER BEER Watch it! Deze Hot ginger beer is een authentiek, kruidig gemberbier gemaakt met verse Australische gember, delicate gemberolie en Sichuan-peper. Hij kan perfect gecombineerd worden met premium whisky, rum of bourbon.

SALTED GRAPEFRUIT Onze founders werden op een dag wakker en realiseerden zich dat ze wisten wat de wereld miste… Een écht lekkere grapefruit mixer. Ze hebben pittige, witte Cubaanse grapefruits, etherische oliën en uniek, roze schilferszout uit de Murray River in Australië gecombineerd. Het resultaat is een perfect uitgebalanceerde mixer die ervoor zorgt dat je alle slechte ervaringen die je in je jeugd hebt gehad met tequila meteen weer bent vergeten.

Benieuwd naar de mixers van StrangeLove? Je kunt altijd even contact opnemen met ons en dan drinken we samen even een drankje (of vijf).

Posted on

Tenzing Natural Energy

We kunnen trots onze samenwerking aankondigen met Tenzing Natural Energy. We staan te stuiteren om samen met hen aan de slag te gaan (kan ook liggen aan de hoeveelheid Tenzing die we uit enthousiasme naar binnen hebben gewerkt).

Tenzing is een gezonde en energieke drank gemaakt van plantaardige ingrediënten. Het drankje is geïnspireerd door Sherpa Tenzing Norgay- een van de eerste twee mannen die Mount Everest beklommen. Toen de bedenkers van Tenzing hoorden over de natuurlijke, energieke brouwsels die Sherpa’s gebruiken bij expedities op grote hoogte, reisden ze naar de familie van Sherpa Tenzing om meer te weten te komen. Op hun zoektocht om ‘s werelds krachtigste planten te vinden, moesten de bedenkers van het heerlijke drankje niet al­leen bergen verzetten, maar ze ook letterlijk beklimmen. Verder lezen Tenzing Natural Energy

Posted on

Caleb’s Kola lokt ondernemers uit de tent om iets nieuws te doen.

Of je nu paddenstoelenburgers wil eten die gemaakt zijn op koffiedik, een cappuccino wil drinken met je buurmans hoofd erop of lekker met je gerechten wil tinderen. Het kan! Er poppen tientallen nieuwe horeca initiatieven per week op, de een nog innovatiever dan de ander. We willen klanten blijven verbazen en de ervaring staat voorop. Maar waarom blijven we dan zo traditioneel binnen cola? Waarom blijven we experimenteren, maar is de cola markt zo voorspelbaar?

 

Verder lezen Caleb’s Kola lokt ondernemers uit de tent om iets nieuws te doen.