Geplaatst op

Introductie nieuwe smaken: Double Orange (Limited Edition) & Elderflower Tonic

Limited Edition: Double Orange 

Verras jouw gasten met de limited edition Double Dutch Double Orange tijdens de oranje sportzomer! Een heerlijke en verfrissende twist op onze zonovergoten Double Lemon, maar dan helemaal in oranje stijl! Double Orange is een blend van natuurlijke citroen, limoen en karamel. De toevoeging van de Quassia-kruiden creëert een perfect pittige smaak. Heerlijk te combineren met gin of vodka, maar ook erg lekker als stand-alone.

Beschikbaar:
 • Van juni tot en met eind september bij alle groothandels (OP=OP)
 • Double Lemon blijft leverbaar tijdens deze periode

Elderflower Tonic

Onze bekroonde Indian Tonic Water vormt de basis van onze nieuwe Elderflower Tonic Water. En hoewel we geloven dat de Indian Tonic Water niet kan worden verbeterd, hebben we een nieuwe weg ingeslagen door de Indian Tonic Water te mengen met aromatische vlierbloesem. Een ​​superlekkere en veelzijdige mixer! Heerlijk met gin; daarnaast creëert het een bloemige mix met wodka en werkt het prachtig met bubbels (Prosecco of Champagne).

Beschikbaar:
 •  vanaf begin mei bij alle groothandels
 • Blijft permanent in ons portfolio
 
Geplaatst op

Butcha assortimentswijzigingen

Ons nieuwe Butcha assortiment

Butcha Kombucha heeft een aantal assortimentswijzigingen doorgevoerd en zal vanaf het nieuwe jaar (week 6) bestaan uit 2 suikervrije varianten:

1. RASPBERRY ROSE (voorheen: Raspberry & Magnolia)

Gebrouwen met zoet rood fruit, de volwassen smaak van rozenwater en zwarte thee.

2. GINGER LEMONGRASS (voorheen: Ginger Lime Leaf)

Gebrouwen met gembersap, aromatische citroengras, frisse pittige peper en groene thee.

De volgende wijzigingen zullen plaatsvinden in ons assortiment

De smaken Hop & Grapefruit en Blood Orange & Bergamot zullen worden gesaneerd. We zullen dit product tot week 6 uitleveren aan de groothandel.

Nieuwe smaken:

 • Raspberry& Magnolia 12X25cl als vervanger voor RaspberryRose 12X25cl
 • Ginger& Lime Leaf12X25cl als vervanger voor Ginger Lemongrass 12X25cl

Sanering:

 • Raspberry& Magnolia fles 12X27,5cl
 • Ginger& Lime Leaffles 12X27,5cl
 • Blood Orange & Bergamot blik 12X25cl
 • Blood Orange & Bergamot fles 12X27,5cl
 • Hop & Grapefruit blik 12X25cl
 • Hop & Grapefruit fles12X27,5cl


Suikervrij

Butcha wordt suikervrij! Vanuit de missie van Vrumona: "Goed en Gezond drinken voor iedereen" streven wij er altijd naar om te innoveren op suikervrij. Dit vertaalt zich ook door in onze communicatie.  Vanuit dat oogpunt hebben we besloten om ook de kombucha drinker te helpen in een gezonde keus te maken en volledig over te gaan op suikervrij. Uw gasten kunnen voortaan onbezorgd genieten van een drankje met goede smaak! 

Blikverpakking (25cl)

Wij hebben besloten om onze verpakkingsmethode te standaardiseren. Daarom zal Butcha voortaan alleen maar in blik verkrijgbaar zijn. Door deze verandering hoeven wij aanzienlijk minder afval te genereren, aangezien wij eerst ‘one-way bottles’ gebruikten naast onze blik-variant.

Biologisch

Ons product is niet meer biologisch. Er zitten bepaalde eisen aan producten om zich biologisch te mogen noemen, o.a. die van gebruikte aroma's. Op dit moment voldoet Butcha daar niet aan. Voor in de toekomst wordt de optie voor biologische keurmerk wel verkend.

Overname Vrumona

Vrumona is vanaf heden trotse eigenaar van het Kombucha-merk ‘’Butcha’’, nadat we al een paar jaar exclusief distributeur waren onder ons innovatie-label Sir Joe. In deze samenwerking is Butcha Kombucha al uitgegroeid tot het grootste kombucha-merk in de Horeca. Vrumona neemt het merk over van de grondleggers van Butcha; Siewerd Nicolai, Jiri Brandt & Samuel Levie. Vrumona ziet Kombucha als een belangrijke categorie voor de toekomst en met Butcha onderscheiden we ons met een smaakvolle premium frisdrank met gebrouwen complexiteit en diepgang.

Introductieweek Raspberry Rose & Ginger Lemongrass

Ben je aanwezig op de Horecaca (8 t/m 11 januari)? Kom dan vooral langs bij de Sir Joe stand (07.426, Hal 7). Daar zullen de nieuwe smaken;  Raspberry Rose en Ginger Lemongrass voor het eerst te proeven zijn! Vanaf week 6 zullen de oude smaken Hop & Grapefruit en Blood Orange Bergamot uitstromen en zijn de nieuwe smaken; Raspberry Rose en Ginger Lemongrass beschikbaar bij jouw groothandel.   Vragen? Neem dan contact op met jouw horecavertegenwoordiger van Vrumona.