LET'S GET IN TOUCH!

Wil je onze drankjes verkopen? Of heb je stiekem gewoon heel erg veel dorst? Bestel ze dan in onze webshop! Ben je ondernemer & heb je nog vragen? Of ben je opzoek naar een samenwerking, point-of-sale materialen of wil je gewoon even kletsen? Neem dan contact op met een van onze Brand Ambassadors of check onze webshop.

Of neem even contact met ons op:

VINCENT

Utrecht 

Vincent is onze Brand Ambassador in Utrecht. Opzoek naar een contactpersoon in het midden van ons mooie land, neem dan contact op met hem!

vincent@sirjoe.nl | +31 6 12065787

ELIJAH

Amsterdam 

Opzoek naar een contactpersoon in omgeving Amsterdam? Stuur dan Elijah even een berichtje!

elijah@sirjoe.nl | +31 6 83178224

SOFIE

Zuid-Holland

Sofie is onze Brand Ambassador in Zuid-Holland. Heb je dus vragen die te maken hebben met je mooie locatie aan het stand, of in het gezellige Rotterdam? Neem dan even contact met haar op!

sofie@sirjoe.nl | +31 6 22475889

DANNY

Zuid-Nederland 

Opzoek naar de lekkerste drankjes in het zuiden van Nederland (en yes daar rekenen we Gelderland ook een beetje bij), dan moet je bij Danny zijn!

danny@sirjoe.nl | +31 6 82119002

MARK

Tenzing

Mark staat te stuiten van energie, want ook wel logisch is als je 3 blikjes Tenzing achterover hebt gewerkt! Mark probeert dit heerlijke energieke drankje dan ook overal in Nederland verkrijgbaar te maken! Heb je een kantoorpand, sportschool, bowlingbaan of gewoon een vette kroeg? Bel Mark!

marksimoons@sirjoe.nl | +31 6 83194279

MAX

De rest...

Heb je een meer algemene of bredere vraag, of heb je een horecalocatie op een andere plek dan de eerdere genoemde locaties, bel dan vooral Max! Hij is onze Business Developer en kan je zeker helpen!

max@sirjoe.nl | +31 6 17665109

Heb je héle andere vragen? Check dan even onze contactpagina!